buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Foto: Frukt.no
 
Gode smaker og mindre salt
Krydderurter gir gode smaker og kan redusere saltet i maten.

0
Publisert: 09.okt.2015 04:00
Oppdatert: 09.okt.2015 04:00

Befolkningen i Norge får hver dag i seg dobbelt så mye salt som anbefalt. Stadig flere blir flinke til å bruke andre smaksettere, og salget av friske urter har økt betydelig de siste årene.

Mange husker nok persilledusken som lenge ble brukt mest som pynt på maten. Kruspersille er fremdeles en av de mest omsatte krydderurtene våre, bare slått av basilikum og koriander. Men i takt med den økende interessen for matlaging, øker også kunnskapen om krydderurter.

Det finnes urter som passer til kjøtt-, fisk- og skalldyrretter. Løpstikke er en krydderurt som ikke er så utbredt i dag, men som gir en følelse av salt. Den egner seg sammen med rosmarin og timian i varme retter. Basilikum er fast følge til tomater.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat