buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Gorraasa be Dama
Det sudanske kjøkken er ganske enkelt med liten bruk av krydder. Ofte er smakstilsetningene begrenset til salt, pepper og sitronjuice. Denne gryteretten har både kanel og kardemomme i seg.Ingredienser 4 porsjoner:

Publisert: 14.mar.2015 04:00
Oppdatert: 14.mar.2015 04:00

300 g biffkjøtt i terninger

2 ss olje til steking

6 løk og 3 tomater

4 dl vann

1 grønn paprika

1 ss tomatpuré

1 ts salt og 1/2 ts pepper

1 ts malt kardemomme

1 ts malt kanel

3 båter hvitløk

Slik gjør du:

1. Finhakk løk og surr den i litt olje i en kjele til løken er myk. Tilsett halvparten av vannet og legg over et lokk. La kjelen stå på middels varme, og la det småkoke i ca. 10 minutter til vannet nesten er fordampet. Hakk tomatene og tilsett dem i løkblandingen.

2. Kutt paprika i små biter, og tilsett paprika og kjøtt sammen med salt, kardemomme og kanel.

3. Tilsett tomatpuré og resten av vannet. Finhakk hvitløk og bland den i. Rør rundt. La gryteretten småkoke under lokk i 10 minutter. Server gjerne med godt brød eller ris.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat