buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Gratinert hummer
Gratinert hummer er mat for hyggelige anledninger og når noe skal markeres. Her gratinert med eple, dill, selleri og kesam. En forrett som gir en frisk, smakfull og fin start måltidet.

Publisert: 12.feb.2016 04:00
Oppdatert: 12.feb.2016 03:59

Ingredienser 2 personer:

1 hummer

1⁄2 eple

2 ss hakket frisk dill

1 stilk stilkselleri (stangselleri)

2 ss kesam original, 8 %

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 200 °C

2. Legg hummeren med ryggen ned. Bruk en skarp kniv og del den fra midten og ut mot halespissen. Del deretter fra midten og framover mot hodet.

3. Ta ut paven (magesekken) som ligger som en blære bak øynene.

4. Fjern tarmen (den mørke strengen) som ligger langs ryggen på halen, og de gråfargede gjellene.

5. Legg hummerhalvdelene i en ildfast form og sett dem kaldt.

6. Finhakk stilkselleri, eple og dill. Bland inn kesam og Fordel blandingen over hummeren (kan gjøres i god tid)

7. Sett formen midt i ovnen og gratiner hummeren i 10 minutter.

Server med frisk salat og sitronbåter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat