buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Gratinert juleskinke

Publisert: 14.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Hos svenskene troner juleskinken som midtpunkt på det tradisjonsrike julebordet. Hos oss er den et kjærkomment innslag på frokostbordet, eller servert som middag på en av juledagene. Deilig smak av skinke som kan frembringe minner fra barndommen.

Ingredienser:
2 kg surret juleskinke , benfri

Griljering:
1 dl søt sennep
1 dl brunt sukker
½ ts pepper
¼ ts malt ingefær
¼ ts malt nellik
½ ts salt
3 ss strøkavring

Du trenger:
Juleskinke, søt sennep, brunt sukker, pepper, malt ingefær, malt nellik, salt og strøkavring.

Slik gjør du:
1. Pakk skinken i aluminiumfolie og legg den i en langpanne eller ildfast form. Stikk et steketermometer i den mest kjøttfulle delen. Sett formen i ovnen på 125 °C, skinken er ferdig når steketermometeret viser 74 °C. Skinken kan også legges i kokende vann. La den trekke på ca. 90 °C til steketermometeret viser 74 °C. Dette tar ca. 2 timer for en skinke på 2 kilo.
2. Ta skinken ut av ovnen og fjern folien. Ta av nettet og eventuelt svoren.
3. Bland alle ingredienser til griljeringen, unntatt strøkavring. Smør blandingen utover skinken.
4. Dryss over strøkavring og gratiner skinken i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter.
5. Skjær skinken i tynne skiver og server for eksempel med sylteagurk og en sennep du liker.
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat