buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Gratinerte grønnsaker
Server gratinerte grønnsaker som selvstendig rett med brød til eller som tilbehør til røkt kjøtt eller fisk.

Publisert: 18.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
Dette trenger du (fire porsjoner)
1 stk gulrot
1 stk blomkål lite
1 stk pastinakk
100 g sukkererter
1 stk purre
1 dl grønnsakbuljong (
2 dl melk
3 ss hvetemel
1 ts salt
5 g muskatblomme revet
1 stk egg
2 dl hvitost revet
Slik gjør du:
Stekes i ovn ved 200 °C i ca 20 minutter.
Rens og grovdel grønnsakene. Kok dem halvmøre i minst mulig vann. Sil kokevannet fra og tilsett så mye melk at det blir 3 dl. Legg grønnsakene i et ildfast fat. Visp sammen melkeblandingen og hvetemelet, og kok det opp under omrøring. La det småkoke i 2-3 minutter. Smak sausen til med salt og muskat. Visp inn egg og revet ost, og hell sausen over grønnsakene i fatet. Gratiner retten midt i ovnen til den er gyllen og grønnsakene gjennomkokte. (Melk.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat