buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Gratinerte pølser
En original måte å variere pølse i brød på! Sett fram et utvalg av gode pølsetilbehør og la hver enkelt mekke sine favorittpølsekombinasjoner. Det er utrolig hva som kan få plass i et pølsebrød.

Publisert: 13.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
8 grillpølser eller annen pølse
8 pølsebrød
1 hakket løk
1 boks hermetiske maiskorn, stor
2 dl revet hvitost

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 225° C. Legg pølser i brød i en ildfast form.
2. Strø hakket løk og mais, eller det tilbehøret du har lyst på, over hver pølse.
3. Strø over revet ost, og gratiner i ovnen på 225° C i ca. 15 minutter.
Forslag til tilbehør: Hakket løk, hakket tomat, paprika, chili, agurk, purre, hvitløk, mais, syltet løk, relish, jalapeño, sennep, agurkmiks, pesto, rømme og hva fantasien og lysten tilsier.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat