22. okt
 
Gresk ?burgerbøf
Krydderposer til marinader og dressinger kan også brukes for å gi smak til kjøttdeig. Her får du på en enkel måte en burger med greskinspirert smak.

Publisert: 17.des.2014 04:00
Oppdatert: 17.des.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:800 g kjøttdeig av svin8 ss gresk krydder (dressingmiks)2 ss olje til steking4 hamburgerbrød2 pk ferdigkuttet salatblanding4 tomater i skiver2 dl tzatzikiSlik gjør du:1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.2. Form runde burgere, og stek dem i 2-3 minutter på hver side i en panne med olje.3. Varm hamburgerbrød og fyll dem med salat, tomat og tzatziki.Varier tilbehøret, og bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. Ønsker du et sunnere alternativ kan du bytte ut hamburgerbrødet med et par skiver solsikketoast/rugtoast. (matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke