buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Gresk kylling
Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og svarte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt. Og i sommerferien er det jo lettvint med litt enkelt.

Publisert: 18.jul.2014 04:00
Oppdatert: 18.jul.2014 04:00

Ingrediensen 4 porsjoner:

4 grillete kyllinglår

4 tomater

1 rødløk

1 boks marinert fetaost

20 svarte oliven

12 ts salt

14 ts pepper

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 °C.

1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 15-20 minutter, eller i en stekepanne.

2. Skjær tomatene i skiver og finhakk rødløken.

3. Legg på fetaost og oliven, og fordel olje fra fetaosten over salaten rett før servering. Krydre med salt og pepper.

Pynt eventuelt med litt salat og server med godt brød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat