22. okt
 
Grillburger med sylteagurk
Hamburger kan varieres i det uendelige. Her har vi laget en grillvariant som blir ekstra saftig og god, med sylteagurk og ketsjup innblandet i kjøttdeigen. Det tar ikke lang tid å lage sine egne burgere, og de smaker mye mer.

Publisert: 04.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig
1 ts salt og ½ ts pepper
2 ss sylteagurk, hakket
1 ss ketsjup
Slik gjør du:
1. Ha kjøttdeig i en bolle og bland inn salt, pepper, sylteagurk og ketsjup.
2. Form deigen til 8 runde, flate burgere.
3. Pensle burgerne med litt olje, og grill dem 4-5 minutter på hver side.
Server i hamburgerbrød med salat og eventuelt en liten skje rømme.
Tips: Vil du gjøre burgeren sunnere, bytt ut kjøttdeig med karbonadedeig og tilsett ett egg.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke