buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Grillede kyllinglår med lun potetsalat
Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Her varmes de opp og serveres med en lun, smakfull potetsalat.

Publisert: 11.mai.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du:
6 stk grillet kyllinglår
150 g bacon
1 båt hakket hvitløk 8 stk kokt potet
2 ss estragoneddik
1 ss frisk estragon nykvernet pepper
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 °C.
1. Varm kyllinglårene i stekeovnen ved 200 °C ca. 15 minutter til de er gjennomvarme.
2. Skjær bacon i biter, purre i strimler og kokte poteter i skiver.
3. Stek bacon og tilsett purre, hvitløk og poteter. La alt bli varmt og smak til potetsalaten med estragoneddik, hakket estragon og nykvernet pepper.
Tips: Ta med deg nygrillet kylling fra butikken hvis du ikke har tid til å varme kyllinglårene hjemme. Hvis du ikke har kokte, kalde poteter fra gårsdagens middag, tar det ikke mange minuttene å koke poteter dersom du skreller og skjærer dem i skiver før koking.
(matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat