buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Grilling: Skaper hygge og glede, men kan fort ende i tragedie.
 
Grillen kan være livsfarlig

0
Publisert: 20.jun.2014 04:00
Oppdatert: 20.jun.2014 03:59

Grilling skaper god stemning, men kan ende i tragedie.

Her følger noen viktig huskeregler for sikker grilling. Engangsgrill: Må stå stødig. Bruk aldri tennvæske på varm grill. Ha alltid en bøtte vann eller en hageslange nær grillen. Ved bruk av engangsgrill, ta med en stor flaske vann. Påse at grillen er slokket, og at asken er kald før den kastes på et sikkert sted. Gassgrill: Før du åpner for gasstilførselen på beholderen, påse at alle blussene er stengt. Antenn alltid grillen med åpent lokk straks etter at gasstilførselen er åpnet.• Når grillingen er over, påse at både gassblussene og flaskeventilen er stengt. Sjekk slanger jevnlig for sprekker og lekkasjer. Kjenner du gasslukt og mistenker lekkasje, steng straks av gasstilførselen på gassflasken og flytt flasken til et sikkert sted. Felles for all grilling: Skal foregå utendørs. Barn og kjæledyr skal aldri være alene eller leke i nærheten av en tent grill. Hold grillen under oppsyn så lenge den er varm. For mye alkohol og grilling hører ikke sammen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat