buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Grillet asparges i pålegg
Herlig sprø asparges på grillen, er et godt alternativ til ventepølsa

Publisert: 18.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
16 skiver løvtynn pastrami
16 grønne friske asparges
2 ss olivenolje
1 ts flaksalt
½ ts grovmalt pepper

Slik gjør du:
1 Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.
2 Vend så aspargesen i olje og dryss over med salt og pepper.
3 Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge. Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Surr en skive pålegg rundt hver asparges når de er ferdig grillet.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat