buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Grillet entrecôte
Sommeren er kort og bør nytes ute så ofte det er mulig. Med grønnsakstilbehøret på egne spyd er det enkelt å få både biff og grønnsaker passe mye stekt på grillen.

Publisert: 06.aug.2011 04:12
Oppdatert: -
Dette trenger du
(4 porsjoner)
700 g entrecôte av storfe i skiver
2 ss olje til pensling
½ ts peppermiks
½ ts salt
8 stk sjalottløk
8 stk rød cherrytomat
8 stk gul cherrytomat
1 stk grønn squash
2 ss olje
1 ts salt
½ ts pepper
8 stk grillspyd
3 dl couscous
½ potte frisk basilikum
1 stk løk
2 ss margarin til steking
Slik gjør du
1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Grovhakk basilikum og finhakk løk. Stek løken gyldln i en kjele med margarin. Bland inn varm couscous. Rør inn basilikum til slutt.
2. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med salt og peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat