buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Grillet entrecôte med parmesan-grillete potetbåter
Legg pakken på grillen i ca. 20 minutter og vend blandingen av og til.  

Publisert: 19.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

800 g entrecôte av storfe i skiver
4 ss grillglade med ananas
12 mellomstore poteter
4 ss olje
1 ts salt
½ ts pepper
80 g revet parmesan
200 g frisk spinat
Slik gjør du
Vask potetene godt. Skjær dem i båter.
Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan. Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant.
Legg pakken på grillen i ca. 20 minutter og vend blandingen av og til.
Når det er ca. 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
Pensle entrecôtene med grillglazen. Bruk grillpannen og grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).
Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler fram.
Pensle med grillglade undervegs. (frukt.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat