22. okt
 
Grillet kyllingfilet med agurksalat
Kyllingfilet med agurksalat og reddik er en frisk og herlig rett!

Publisert: 01.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter
salt og kvernet pepper ev. litt hakkete urter
ca. 3 ss søt chilisaus
Agurksalat:
1 slangeagurk
2 båter revet hvitløk
2 ss hakket frisk mynte
1 ss flytende honning
3 dl matyoghurt
salt og kvernet pepper
ca. 1 ts olivenolje
Pynt:
ca. ¼ slangeagurk
1 bunt reddik
Slik gjør du:
1. Del agurken i to og skrap ut frøene. Riv den grovt og klem ut vannet. Bland agurk, hvitløk og mynte. Bland honning og yoghurt og vend inn agurken. Smak til med salt og kvernet pepper. Drypp over litt olivenolje.
2. Grill kyllingfiletene i ca. 5 minutter på hver side, gjerne i en grillpanne. La dem hvile noen minutter.
3. Skjær fire lange agurkskiver med en ostehøvel. Lag en slynge av hver skive og legg litt agurksalat i midten.
Server grillete kyllingfileter med agurksalat, salat, reddik, søt chilisaus og gjerne litt godt brød til. Du kan gjerne servere kyllingfiletene med en ferdig tzatziki.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke