buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Grillet laks
Grillet laks er godt og sunt. Server med en mild squashsalat og en herlig mynteyoghurt, og du får en fantastisk smaksopplevelse. Retten passer like bra til hverdagsmiddag som helgekos.

0
Publisert: 17.feb.2015 04:00
Oppdatert: 17.feb.2015 04:00

Ingredienser:600 gr laksefilet1 ts salt2 ss tandoorikrydder1 ss rapsoljeMynteyoghurt:3 dl matyoghurt2 ss finhakket frisk mynte1/2 ts salt1/4 ts pepperSquashsalat:4 grønne squash, 2 mm tykke skiver1 ss rapsoljesaft av 1/2 stk. sitron1 ss olivenolje1 båt hvitløk2 ss hakket frisk mynte4 ss pinjekjerner1/2 ts salt1/4 ts pepperSlik gjør du:1. Bland matyoghurt med finhakket mynte, salt og pepper. Avkjøl i kjøleskap i ca. 1 time.2. Salt laksefilet og la den romtemperere i 1 time.3. Rist pinjekjerner lett i en varm panne.4. Pensle squashskiver med olje, og grill skivene i ca. 2 minutter på hver side. Avkjøl. Bland sitronsaft, olivenolje, hvitløk, mynte til en dressing, smak til med salt og pepper. Hell oljedressing over de grilla squashskivene, og dryss pinjekjerner over.5. Tørk fisken lett og gni den inn med tandoorikrydder. Pensle grillen med rapsolje. Legg fisken med kjøttsiden ned på grillen i 3-4 minutter, snu fileten og grill videre på indirekte varme i ca. 10 minutter.(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat