buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Grillet lammestek
 

Publisert: 13.jul.2010 04:12
Oppdatert: -

(6 posjoner)
Lammesteka kan brukes til så mye, både som påskemat og sommermat. Den trives på grillen og i stekeovnen, på hytta enten det er ved sjøen eller på fjellet eller rett og slett hjemme på verandaen.
Ca. 2 kg lammelår
2 ss olje
2 ts salt
1 ts nykvernet pepper
2 ts tørkede urter

Slik gjør du:
Steken pensles med olje og krydres med nykvernet pepper og tørkede urter. Pakk knoken inn i aluminiumsfolie, så får du et fint håndtak.
Grill over vekselsvis varm og mindre varm og snu den ofte. Steketid ca. 2 timer. Stikk et steketermometer inn i steken mot slutten, for å kontrollere varmen. Steken får en rosa snittflate ved ca. 70°C, grå snittflate ved ca. 76°C. Dryss på salt og la steken hvile ca 15 minutter før den skjæres opp.
Tips:
Du kan steke lammesteken i stekeovnene også, da steker man den i ovnen ved 125 grader til oppnådd kjernetemperatur. (mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat