buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Grillet skinkebiff
Skinkebiff er mager grillmat. Server skinkebiffen med grillet avokado fylt med mango og chili, og du har et sunt, friskt og krydret grillmåltid

0
Publisert: 27.mai.2014 04:00
Oppdatert: 27.mai.2014 03:59

Ingredienser

600 gr skinkebiff i skiver

12 ts salt

14 ts pepper

2 ss flytende margarin, til steking

Fylt avokado:

2 stk. avokado

1 stk. mango, i terninger

1 stk. finhakket rød chili

saften av 1 stk. lime

2 ss olivenolje

3 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du:

1. Krydre skiver av skinkebiff med salt og pepper. Pensle skivene med olje og grill i 2-3 minutter på hver side, på direkte varme.

2. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

3. Legg avokado med snittflaten ned på grillen i ca. 1 minutt. Bland mango, chili, lime, olje og koriander. Fyll blandingen i avokadoen og sett den tilbake på grillen på indirekte varme, 3-4 minutter.

Server grillet skinkebiff med fylt avokado. Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i «den kalde sonen». (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat