buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Grillete kyllinglår

Publisert: 17.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
6 grillete kyllinglår
750 g gulrot
Hvit saus:
4 dl melk
2 ½ ss hvetemel
½ ts salt og ¼ ts pepper
¼ ts revet muskatnøtt
1 ss hakket frisk kruspersille
1 ss smør
Slik gjør du
1. Varm kyllinglårene i stekeovnen på 180 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme.
2. Skrell gulrøttene og del dem i passe biter. Kok gulrotbitene så vidt møre i lettsaltet vann og slå dem over i et dørslag.
3. Smelt smør og rør inn mel. Spe med melk og rør godt til klumpfri saus. Smak til med salt, pepper og revet muskat. Vend inn gulrot og hakket persille. Server grillete kyllinglår med stuede gulrøtter og eventuelt kokte poteter.
Tips: Varier stuingen etter sesongens utvalg. Det meste av grønnsaker kan brukes!
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat