buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Grilletmakrell
Grillet makrell er skikkelig sommermat!

Publisert: 07.jul.2016 04:01
Oppdatert: 07.jul.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

4 makreller, eller 8 makrellfileter

2 ss olje til pensling

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts grovkvernet pepper

Lun potetsalat:

500 g kokt potet

1 pakke reddik

3 vårløk

2 ss finhakket frisk gressløk

50 g smør

1⁄2 ts salt og 1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Har du hel makrell, skjær ut filetene. Skjær 3–4 små snitt ned i skinnet.

2. Del små kokte poteter i to.

3. Kutt reddik i båter, finhakk vårløk og gressløk. Bland dette sammen med potetene.

4. Ha potetsalaten på midten av et stort ark aluminiumsfolie. Ha på smør i terninger, salt og pepper. Pakk folien sammen og legg pakkene på grillen i 6–7 minutter. Gjerne på indirekte varme med lukket lokk.

5. Pensle filetene med olje og krydre dem med salt og pepper. Legg filetene på grillen med skinnsiden ned, og la dem grille i 4–5 minutter. Snu dem og grill et par minutter til.

Ta foliepakkene av grillen og åpne dem forsiktig, det kan komme varm damp.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat