buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
grilling av hamburger Original bildetekst:
 
Grilling i sommervarmen
Varme sommerkvelder innbyr til grilling. Men sommervarmen krever at vi er ekstra nøye med håndtering av mat.

0
Publisert: 24.jul.2015 04:00
Oppdatert: 24.jul.2015 04:00

Ved grilling av mat er det en risiko for at maten ikke blir tilstrekkelig gjennomvarmet eller gjennomstekt, opplyser Mattilsynet. Som en generell regel bør alt fjørfekjøtt, alle rå kjøttfarseprodukter, bearbeidede kjøttprodukter som hamburgere og pølser gjennomstekes. Rå farseprodukter er dårlig egnet på grill fordi de er så vanskelig å gjennomsteke, slik at det oppnås en kjernetemperatur på minimum 75 grader. Ved steking av hele kjøttstykker som biff og koteletter er det nok at overflatene stekes godt, fordi det er der bakteriene finnes på kjøttet.

Et godt råd kan være å legge rått kjøtt på én side av grillen, mens det ferdigstekte kjøttet legges på et fat på den andre siden.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat