22. okt
 
Grillsandwich
En real sandwich kan også være sunn! Med godt grovbrød, kyllingfilet med timian og grønnsakmiks blir dette knallgodt! Ingredienser 4 porsjoner:

Publisert: 10.feb.2016 04:00
Oppdatert: 10.feb.2016 03:59

600 g kyllingfilet

½ ts salt og ¼ ts pepper

Marinade:

2 ss rapsolje

1 sitron saft og skall

2 ss grovhakket frisk timian

Grønnsakmiks:

1 grønn paprika

1 gul paprika

1 rød paprika

1 grønn squash

1 løk

1 båt hakket hvitløk

1 ss finhakket frisk timian

2 ss rapsolje

1 ts salt og ½ ts pepper

8 skiver brød (surdeigsbrød)

Slik gjør du:

1. Del kyllingfilet i to på langs. Bland olje, sitron og timian. Legg filetene i marinade i minst 1 time.

2. Rens og del grønnsaker i strimler. Pensle aluminiumsfolie med olje og legg på grønnsakene. Dryss over krydder, timian og resten av oljen. Pakk folien tett sammen og legg pakken på grillen. Bak grønnsakene i ca. 15–20 minutter. Krydre kyllingfiletene og grill på middels varme i 3- minutter på hver side. Snu ofte. Pensle brødskiver med litt rapsolje og grill lett.

(matprat.no

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke