buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Grillspyd med nakkekotelett
Svinekjøtt og ananas er gode venner og smaker fortreffelig sammen fra grillen.

Publisert: 26.jun.2014 04:00
Oppdatert: 26.jun.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 nakkekoteletter av svin

1 frisk ananas

1 potte frisk salvie

1 ts salt og 12 ts grovmalt pepper

Slik gjør du:

1. Skjær beinet av nakkekotelettene og del kjøttet i 2x2 cm. Dryss over salt og pepper.

2. Ta av skallet på ananasen med en kniv, skjær den i to og fjern kjernen. Del ananasen i like store biter som kjøttet.

3. Tre på grillspydene med lagvis kjøtt, ananas og salvie - ca. 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.

4. Grill spydene på sterk varme ca. 3-4 minutter på hver side. Bruk gjerne ferdigmarinerte nakkekoteletter, eller lag en marinade selv.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat