buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Grillspyd med sommerkotelett og appelsin
Svinekjøtt og frukt er gode kombinasjoner. Prøv svinekjøtt på grillen sammen med appelsin. Pass på å skjære noenlunde like stor biter når du skal lage grillspyd. Da unngår du at noen biter blir fortere stekt enn andre.

Publisert: 07.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 sommerkoteletter
4 appelsiner
1 potte frisk basilikum
Slik gjør du:
1. Skjær beinet av sommerkotelettene og del kjøttet i 2x2 cm.
2. Skrell appelsinene og kutt i like store biter som kjøttet.
3. Tre på grillspydene med lagvis kjøtt, appelsin og basilikum - ca. 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.
4. Grill spydene på sterk varme i 3-4 minutter på hver side.
Server med grønn salat og potetsalat, eller i pitabrød med salat og dressing.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat