buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Grønnsakssuppe med kjøttboller
 Kjøttfarse, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm suppe på tallerkenen. Rask og enkelt. Alle er forskjellige, men vi antar at det vil ta deg mellom 20 og 40 minutter å lage denne retten.

Publisert: 07.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

250 g medisterfarse eller medisterfarse
1 ½ l kjøttbuljong (utblandet)
4 gulrøtter i strimler
½ knollselleri (sellerirot) i strimler
1 purre i ringer

Slik gjør du:
1. Kok vann, buljong og grønnsaker i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
2. Ha en bolle med lunket vann og en stor teskje til utforming av bollene.
3. Form kjøttbollene og ha dem i suppen etter hvert. Ta kjelen fra platen, og la bollene trekke i ca. 5 minutter.
Server gjerne med grovt brød til. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat