buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Grønnsakssuppe

0
Publisert: 29.jan.2015 04:00
Oppdatert: 29.jan.2015 03:59

Suppe passer godt å servere til de fleste anledninger. Med rundstykker til blir dette et ekstra smakfullt måltid.Du trenger:1 liten blomkål2 gulrøtter7 dl vann2 ss hvetemel5 dl TineMelk Hel300 gr grønne erter1 ts salt¼ ts pepper1 eggeplomme1 dl TINE Lett MatfløteTilbehør:2 ss hakket dill1½ dl rensede krepsehaler4 rundstykkerSlik gjør du1.el blomkål i små buketter og skrell og skjær gulrot i tynne skiver. Kok grønnsakene møre i vann i ca. 8 minutter.2. Lag jevning av melet med litt av melken. Hell den i suppen under omrøring, og tilsett så resten av melken. La trekke i 3-5 minutter.3.Tilsett erter og smak til med salt og pepper. Ta kjelen av platen.4.Visp sammen eggeplomme og fløte. Rør blandingen inn i suppen. Strø over hakket dill og server med krepsehaler. (Tine.no)(Tine Mat)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat