buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Grønnsaksuppe med boller
Kjøttfarse, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm suppe på tallerkenen. Rask og enkelt.

Publisert: 11.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
250 g medisterfarse eller medisterfarse
1 ½ l kjøttbuljong (utblandet)
4 gulrøtter i strimler
½ knollselleri (sellerirot) i strimler
1 purre i ringer

Slik gjør du:
1. Kok vann, buljong og grønnsaker i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
2. Ha en bolle med lunket vann og en stor teskje til utforming av bollene.
3. Form kjøttbollene og ha dem i suppen etter hvert. Ta kjelen fra platen, og la bollene trekke i ca. 5 minutter.
Server gjerne med grovt brød til.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat