buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Grønnsaksuppe med svinekjøtt
En varmende suppe blir alltid godt mottatt! Toppet med stekte strimler av svinekjøtt gir den varme og energi til vinterkalde kvelder. Ingredienser 300 gr renskåret svinekjøtt i strimler 4 ss margarin /olje til steking 2 brokkoli 4 poteteter 2 stk løk 2 stk kjøttbuljongterning 2 l vann 4 d matfløte 1 ts salt 1 ts pepper 1. Vask brokkoli og del den i grove biter, også stilken. Skrell poteter og løk, og del i terninger. 2. Kok opp buljongvannet og fløten og tilsett grønnsakene. Kok i ca. 10 minutter til alt er mørt. 3. Legg til side noen små buketter brokkoli. Resten jevner du med stavmikser direkte i kjelen. 4. Fres svinekjøttet raskt i varm panne i 2-4 minutter og dryss på salt og pepper. 5. Legg det ferdigstekte kjøttet i suppen sammen med brokkolibitene.

Publisert: 26.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
Har du dårlig tid, kan du bruke en blomkål- og brokkolisuppe og tilsette stekte strimler av svinekjøtt.
Benytt gjerne anledningen til å få brukt opp grønnsaker du har i kjøleskapet eller fryseren. Grønnsaker du kan bruke er blomkål, sellerirot, purre, asparges, løk og frosne erter
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat