buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Grønnsakwok med eggnudler
Her er alt i ett, klart til å nytes alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Publisert: 14.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
120 g nudler (eggnudler)
120 g små frisk sjampinjong
2 store gulrøtter
2 grønne squasher
2 vårløker
120 g hericots verts (grønne bønner)
½ kinakål
2 ss olje

Saus:
1 ts finrevet frisk ingefær
1 stk finhakket rød chili
2 ss soyasaus
2 ss sherry
1 ts sukker
2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du
Tilbered nudlene etter anvisningen på pakningen. Skjær sjampinjong i båter gjennom hatt og stilk. Del gulrøtter i strimler, squash og vårløk i biter og bønner i to. Skjær kinakål i strimler.
Stek soppen i 1 ss varm olje til den har fått lys brun farge, og ta den ut. Stek gulrot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter. Tilsett bønner, kinakål og sopp og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.
Bland sausen og hell den over (bruk gjerne brunt sukker istedenfor hvitt og eplejuice istedenfor sherry). La det syde i ca. 1 minutt.
Her er alt i ett, klart til å nytes alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Sunt, rimelig og så godt!
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat