22. okt
 
Grønsaks-suppe
En varmende suppe blir alltid godt mottatt! Toppet med stekte strimler av svinekjøtt gir den varme og energi.

Publisert: 19.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser
150 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss margarin /olje til steking
1 stk brokkoli
2 stk potet
1 stk løk
1 stk kjøttbuljongterning
1 l vann
2 dl matfløte
½ ts salt
½ ts pepper
1. Vask brokkoli og del den i grove biter, også stilken. Skrell poteter og løk, og del i terninger.
2. Kok opp buljongvannet og fløten og tilsett grønnsakene. Kok i ca. 10 minutter til alt er mørt.
3. Legg til side noen små buketter brokkoli. Resten jevner du med stavmikser direkte i kjelen.
4. Fres svinekjøttet raskt i varm panne i 2-4 minutter og dryss på salt og pepper.
5. Legg det ferdigstekte kjøttet i suppen sammen med brokkolibitene.
Har du dårlig tid, kan du bruke en blomkål- og brokkolisuppe og tilsette stekte strimler av svinekjøtt.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke