buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
GRØNT: Hvorfor ikke prøve grønt på grillen?
 
Grønt på utekjøkkenet

Publisert: 02.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Vi elsker å grille, og flytter mer enn gjerne kjøkkenet ut på fine sommerdager, om vi kan. På utekjøkkenet er det smart å tenke litt grønnere, for det blir ofte mange grillmåltider i løpet av sommeren. Og husk at også desserten kan tilberedes på grillen.
Grilling av grønnsaker framhever smaken og gjør dem ekstra saftige. Grillvarmen gjør grønnsakene mer raffinert, og det er lett å imponere dine gjester. De aller fleste grønnsaker kan grilles.
Prøv for eksempel skiver av squash, blomkål, auberginer, søtpotet, halve fennikler og hel asparges direkte på grillen. Litt olje, sitron, salt og pepper er alt som skal til. Om du ønsker kan grønnsakene marineres først, men det er absolutt ikke nødvendig.
På spyd tres grove biter av grønnsaker. Det er lurt å ha grønnsaker og kjøtt på hvert sitt spyd. Da blir det lettere å ha kontroll på steketiden. Husk å pensle godt undervegs og snu ofte.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat