buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Grove pannekaker
Pannekaker er kanskje det mest populære vi kan servere til middag. Det tar litt tid, men belønningen er blide fjes rundt bordet. Bytt ut noe av hvetemelet med sammalt hvete, og du får mer mettende pannekaker og kanskje litt bedre samvittighet.

Publisert: 14.jan.2016 04:00
Oppdatert: 14.jan.2016 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

1 1⁄2 dl hvetemel

1 1⁄2 dl sammalt hvete, fin

1⁄2 ts salt

5 dl melk

1 ss margarin til steking

Slik gjør du:

1. Bland mel og salt. Tilsett omtrent halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 15 minutter.

2. Stek pannekakene på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.

Pannekakene passer best til middag. Server på samme måte som for pannekaker med fint mel.

Vil du ha enda litt grovere pannekaker kan du erstatte hele melmengden med grovbakstmel.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat