buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
GODT: Pølser er rask og god grillmat.
 
Grovere på grillen

Publisert: 13.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
I sommer velger flere enn før grovere pølser med mer kjøtt.
Tradisjonelle grillpølser er fortsatt den store slageren på grillen, men de pølsene som så langt i sommer kan vise til størst vekst, er spesialpølser av det grovere slaget, pølser med mer kjøtt, ifølge Nortura.
- Norge har de beste pølsene i Europa, mener Bjørn Tore Teigen i Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Norske produsenter benytter godt råstoff i pølsene. I spesialpølsene, de litt grovere variantene, er over 70 prosent av innholdet kjøttråstoff. Fettprosenten i pølser skal ikke overstige 20 prosent, men de fleste ligger under dette. Unntakene er medisterpølser og vossakorv. Bratwurst begynte å bli populær for noen år siden, og drevet av kioskenes storsalg av ostepølser, chilipølser, og pølser med bacon, fikk mange øynene opp for ulike typer pølser. Et tips når man griller store pølser, er å snitte dem på skrå. Da sprekker de ikke. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat