buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Gul wok med indisk vri

Publisert: 21.okt.2009 05:02
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Wok kan varieres i det uendelige. Ved å tilsette f.eks. ferdig chilisaus eller currypaste fra butikken, så tilfører du grønnsakene nye og spennende smaker.

1 finhakket løk 3 båter hakket hvitløk 2 ss olje 4 kyllingfileter i strimler 1 rød paprika i strimler 1 boks hermetiske bambusskudd 1 boks vannkastanje i skiver 100 g frisk ananas i biter 3 ss ananasjuice 1 ½ dl matfløte 1 boks kokosmelk 1 ss søt soyasaus (kecap manis) 1 ss soyasaus smak til med 1 ss hot curry - alt etter smak 2 ss hakket frisk koriander Slik gjør du
Stek kyllingstrimlene raskt i olje. Ta de ut av pannen og legg de til side.
Fres hakket hvitløk og løk raskt i olje. Tilsett strimler av paprika, ananasbiter, bambusskudd og vannkastanjer og la grønnsakene surre til de er møre.
Tilsett ananasjuice, hot curry, kokosmelk og matfløte, og til slutt soyasausene. Hakket frisk koriander på toppen.
Server woken med basmatiris.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat