buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MEDALJER: Sakebrygger Brock Bennett.
 
Gull til Nøgne Ø i London
Det ble én gull og en bronse til to saker fra Nøgne Øvåre under et uformelt VM for sakeprodusenter i England fredag.

Publisert: 14.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
- Normalt er jeg ikke opptatt av plasseringer i konkurranser, men jeg ble overveldet over hederen under London Sake Challenge, erkjenner sakemester Kjetil Petersen Jikiun. Nå kommer japansk TV på besøk for å lage innslag om oss, som er Europas eneste sakeprodusent. - Vi hadde to saker med og oppnådde gull og bronse, Yamahai Motoshibori, Junmai-shu. Dette er en fantastisk prestasjon, erkjenner sakemester og medeier Kjetil Petersen Jikiun.
- Nøgne Ø er den eneste produsenten i Europa og har under tre års erfaring på dette området. Når vi vinner noe så stort som London Sake Challenge må jeg få lov til å si at vi nok lager verdens beste sake. For konkurransen er hard, sier Bennett. De positive nyheten for Nøgne Ø stopper ikke der. For fra Santiago i Chile kommer meldingen om seks medaljer i Sør-Amerikas største ølkonkurranser, der Nøgne Ø hadde med 13 typer. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat