buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Gulrot-suppe
Gulrotsuppe er en sunn, fyldig og fargerik suppe med mye smak.

Publisert: 11.apr.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
300 g renskåret svinekjøtt i strimler fra flatbiff
1 ½ kg gulrot
400 g potet
1 løk
1 ss margarin eller olje til steking
1,2 l kjøttbuljong (utblandet)
1 dl kesam original 8 % 1 %
1 ts salt og ½ ts pepper
½ purre
Slik gjør du:
1. Skrell 1 kg gulrøtter og potetene og kutt dem i små biter. Finhakk løk/hvitløk.
2. Surr løken til den er gyllen. Ha i gulrøtter og poteter. Hell over kraft. La det koke i ca. 10-15 minutter til grønnsakene er møre. Skjær imens resten av gulrøttene i tynne skiver.
3. Kjør suppen glatt i food processor eller med en stavmikser. Kok opp suppen. Ha i resten av gulrøttene og purre. La det koke i 5 minutter til de er møre. Smak til med salt, pepper og kesam.
4. Fres svinekjøttet raskt i varm panne i 2-4 minutter og dryss på salt og pepper. Legg kjøttet i suppen.
Noen poteter har mer stivelse enn andre. Stivelse gjør at suppen tykner. Synes du den blir for tykk, ha gjerne i litt mer vann.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat