buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Gulrotsuppe
Gulrotsuppe er en sunn og fargerik suppe med mye smak. Både barna og de voksne elsker den.

0
Publisert: 13.nov.2014 04:00
Oppdatert: 13.nov.2014 04:00

Ingredienser:300 gr renskåret svinekjøtt i strimler fra flatbiff1 ss olje , til steking1 ts salt1/2 ts pepper11/2 kg gulrot400 gr potet1 stk løk1 1/5 l kjøttbuljong (utblandet)1 dl kesam original, 8 % eller mager1/2 stk purre1 ss olje til stekingSlik gjør du:1. Skrell gulrot og potet. Skjær potetene i store terninger, og 2/3 av gulerøttene i grove biter. Legg grønnsakene i en bolle med kaldt vann.2. Rens løk og del den i båter. Surr løken i en gryte med litt olje til den blir blank.3. Hell av vannet på grønnsakene, og ha dem over i gryten sammen med løken. Fres det hele et par minutter.4. Hell på hønsebuljong og la det koke i 10-15 minutter til grønnsakene er møre. Skjær imens resten av gulrøttene og purreløk i tynne skiver.5. Kjør suppen glatt med en stavmikser eller i en foodprosessor.6. Kok opp suppen. Ha i purre og resten av gulrøttene. La det koke i 5 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt, pepper og kesam.Noen poteter har mer stivelse i seg enn andre. Stivelse gjør at suppen tykner. Synes du suppen blir for tykk, ha gjerne i litt mer vann.7. Stek strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm stekepanne med olje, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.Legg kjøttet i suppen rett før servering, eller anrett suppen i dype skåler og legg kjøttet på toppen.(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat