buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Halvparten gjennom kverna

Publisert: 15.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
Mens sortimenter som surrede steker, ruller og suppekjøtt med bein ikke er så populært for tiden, blir desto mer finfordelt i kverna. - Jaktlaget vårt, som i år skal felle 10 elger, forenkler nok kjøttskjæringen en del og begrenser utvalget til biffkjøtt, grytekjøtt og hakk. Sistnevnte oppfatter vi som ensbetydende med karbonadedeig av elg. Det er en edel råvare.
- Og svært så anvendbar, sier Per Anders Gjørslie. Elghakk kan inngå i alle retter der det vanligvis brukes kjøttdeig av storfe. Det vil si pastaretter, pizza med mer, og ikke minst karbonader. Vil du lage din egen viltspekepølse, er også elghakk en velegnet hovedingrediens.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat