buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Hasselbackt og godt

Publisert: 21.apr.2008 08:31
Oppdatert: -
Hasselbackpoteter er litt annerledes enn vanlig bakte poteter. Du kan krydre med det krydderet du best liker eller hakke den krydderurten du helst vil ha på. Her har vi brukt kruspersille. Noen liker også å ha litt reven hvitost på toppen på slutten av steketiden.
(4 porsjoner)
800 g poteter - jevnstore
2 ss smeltet smør
salt og pepper
4 ss strøkavring
1 ss hakket kruspersille

Slik gjør du1: Skrell potetene og skjær dem i skiver, men ikke helt igjennom. Legg potetene i en tresleiv eller mellom to fjøler når du skal skjære dem, da skjærer du ikke helt igjennom. 2:_ Ha potetene i en ildfast form. Pensle dem med smeltet smør og krydre med salt og pepper etter smak. Stek dem i ovn på 225 grader i ca. 20 minutter.
3: Ta ut formen og pensle på mer smør og dryss over strøkavring. Stek videre i ca. 20 min. eller til potetene er myke og de har fått en pen gyllen farge. Dryss over hakket kruspersille rett før servering. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat