buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Havregrøt
 

Publisert: 30.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

3 dl havregryn
1 dl hvetekli
1 l helmelk eller lettmelk
1 dl honning
1 dl hasselnøtter
1 dl solsikkekjerner
1 ts salt
1 eple

Slik gjør du
Bland havregryn, kli og melk i en kjele. Kok opp grøten og la den småkoke i ca 5 minutter under omrøring. Tilsett honning, hakkede nøtter og solsikkekjerner. Smak grøten til med salt. Skjær eplet i biter og fordel bitene i grøtporsjonene. Servèr gjerne med ett glass kald melk.
Havre (Avena sativa) er en plante i gressfamilien med spiselige frø som blir brukt til mat for mennesker og dyr. Havre har tradisjonelt vært dyrket alene eller sammen med bygg - såkalt blandkorn.
Viiste du at daglig bruk av havre i kostholdet er med på å redusere problemer med overvekt og hjerte- og karsykdommer. De positive effektene i havre bidrar til stabilt blodsukker, og høyt innhold av betaglukaner, en type vannløselige kostfiber, som bidrar til å redusere innholdet av kolesterol i kroppen. (mat.no/snl.no
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat