buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Havregrøt med egg
Denne grøten smaker kjempegodt, og eggene gjør at du får en ekstra kremet og deilig konsistens. En mettende havregrøt proppfull av gode proteiner.

Publisert: 01.mar.2017 06:26
Oppdatert: 01.mar.2017 06:41

Ingredienser 4 porsjoner:

4 dl lettkokte havregryn

4 dl vann

4 dl lettmelk

2 bananer

1⁄2 ts malt kanel

4 egg

Topping:

2 ss grovhakkede mandler

4 ss frysetørket ananas

1 ss frysetørkede bringebær

Slik gjør du:

1. Bland havregryn med vann, melk, bananskiver og malt kanel i en gryte og kok opp mens du rører.

2. Senk varmen og la grøten småkoke i ca. 3 minutter, eller til den er passe tykk.

3. Trekk gryten av varmen, knekk eggene og rør dem inn i grøten.

4. Server grøten med et dryss mandler og hakket tørket frukt.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat