buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
VM-KLAR: Mads Kjøllmoen fra Hedmark.
 
Hedmarking til kokke-VM
Mads Kjøllmoen (22) fra Folldal i Hedmark er allerede på plass i Luxembourg og klar for innsats i VM i kokkekunst. - Vi har trua, fastslår landslagsmanager Jostein Medhus som har lang representasjonserfaring, og flere av deltakerne har vært både i OL og VM i Kokkekunst tidligere. I OL i Erfurt i 2012 ble det sølv sammenlagt til begge lag. Vi håper selvsagt på en plassering på pallen, men å hevde seg i toppsjiktet her blant de fem beste er veldig bra fastslår Medhus. Kaptein for seniorlandslaget, Alexander Østli Berg, er også spent. - Vi har trent på detaljer om og om igjen og planlagt mye ned til den minste detalj. Det er en tøff konkurranse og mye skal klaffe. Mange ting er også utenfor vår kontroll og det gjelder å være kreativ, rolig og løsningsorientert, legger Østli Berg til.

0
Publisert: 21.nov.2014 04:00
Oppdatert: 21.nov.2014 04:00

I år deltar 30 seniorlag og 15 juniorlag. Oppgaven i VM er todelt, varmmat og kaldmat og Norge er representert i begge grener.VM varer fra 22.-26. november. 27. november er den magiske datoen hvor vinnerne utropes.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat