buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Helstekt kalkunfilet
Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten.

Publisert: 09.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 6 porsjoner:
1 ½ kg kalkunfilet
1 ½ ts salt
1 ts pepper
2 ss smør til steking
3 stilker frisk estragon
1 appelsin
1 granateple
Slik gjør du:
Temperer alltid kjøttet før du begynner å tilberede det. Romtemperert kjøtt gir bedre bruningsresultat og et mer smakfullt kjøtt enn om det tilberedes direkte fra kjøleskapet.
1. Bind opp fileten, da blir den jevnt stekt og du får pene skiver.
2. Gni fileten inn med salt og pepper og la den gjerne stå i 10 minutter før du bruner den.
3. Brun fileten raskt på alle sider i varm stekepanne med smør.
4. Legg fileten i en ildfast form og ha på estragonkvister. Stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av fileten. Sett formen i ovnen på 125 °C og stek fileten til steketermometeret viser 65 °C. Dette tar ca. 2 timer. La den hvile i 15 minutter før du skjærer i den.
Nå er fileten ferdig stekt. Fjern hyssingen og skjær den i pene skiver. Anrett på fat med appelsin, granateplekjerner og frisk estragon.
Server gjerne med en kremet appelsinsaus, kokte grønnsaker og poteter.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat