buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Helt på bærtur

Publisert: 26.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Om både hagebær og ville bær handler Gudrun Ulltveits nye bok «Ut på bærtur», som Cappelen Damm nå utgir.
I en stresset tid gir det rekreasjon og fellesskapsopplevelse når hele familien drar på bærtur sammen, mener forfatteren. I boka ønsker hun å formidle gleden, smaksopplevelsen og helsegevinsten vi får fra bær.
Nyere forskning bekrefter langt på vei at den tradisjonelle, folkelige bruken av bær mot en rekke sykdommer, ikke bare er overtro, men at viktige bestanddeler i bærene er virkestoffer som kan forebygge eller helbrede ulike sykdommer, mener hun. I de siste årene er det sagt og skrevet mye om antioksidantenes gunstige innvirkning på helsen vår. Og skogsbærene er blant våre viktigstige antioksidantkilder.
Boka tar også for seg konserveringsmetoder, som sylting, safting og hermetisering. Oppskrifter på syltetøy og saft, kaker og desserter utgjør også en stor del av boka.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat