buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Foto: Mette Randem
 
Hode til hale-matlaging
«Den store kjøttkokeboka» er årets utgivelse fra Andras Viestad, med den artige undertittelen Hode til hals-matlaging.

0
Publisert: 22.aug.2015 04:00
Oppdatert: 22.aug.2015 04:00

«Dette er boka du bruker for å lære å lage den perfekt stekte biffen, og den saftigste og møreste lammesteken. Det er også en bok som oppfordrer og inspirerer til å bruke andre stykningsdeler.» Slik lanseres boka på Cappelen Damm.

Visste du forresten at det det dyreste kjøttet ikke alltid er det beste? At den beste hamburgeren lager du av bibringe, og den beste gryteretten får du ved å bruke høyrygg. Og skal du langtidskoke kjøtt, er ingenting som skanken – stykket nederst på beinet – som blir fantastisk saftig og mørt ved langsom koking.

Utgivelse er satt til oktober.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat