buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
Honningmedister
 
Honningmedister
Honningstekte medisterboller med couscous er enkelt å lage. Honning og tørket frukt gir ikke bare julesmak på maten. Tankene dine vil fort vandre mot eksotiske strøk.

Publisert: 19.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g medisterfarse
2 ss margarin til steking
4 ss honning
2 ½ dl couscous
2 ½ dl vann
1 kjøttbuljongterning
1 ts margarin
120 g tørket frukt i små biter
1 hel kanel
Slik gjør du:
1. Lag små boller av farsen og stek dem i margarin. Tilsett honning når bollene har fått stekeskorpe. Stekes i 8 minutter til de er gjennomstekte.
2. Kok opp vann med buljong, margarin, tørket frukt og kanel. Ta kjelen vekk fra platen og hell i couscousen. La det stå å svelle i 5 minutter under lokk. Rør godt.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat