22. okt
 
Honningmedister
Honningstekte medisterboller med couscous er enkelt å lage. Honning og tørket frukt gir ikke bare julesmak på maten. Tankene dine vil fort vandre mot eksotiske strøk.

Publisert: 19.des.2011 04:12
Oppdatert: -
Honningstekte medisterboller med couscous er enkelt å lage. Honning og tørket frukt gir ikke bare julesmak på maten. Tankene dine vil fort vandre mot eksotiske strøk.
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g medisterfarse
2 ss margarin til steking
4 ss honning
2 ½ dl couscous
2 ½ dl vann
1 kjøttbuljongterning
1 ts margarin
120 g tørket frukt i små biter
1 hel kanel

Slik gjør du:
1. Lag små boller av farsen og stek dem i margarin. Tilsett honning når bollene har fått stekeskorpe. Stekes i 8 minutter til de er gjennomstekte.
2. Kok opp vann med buljong, margarin, tørket frukt og kanel. Ta kjelen vekk fra platen og hell i couscousen. La det stå å svelle i 5 minutter under lokk. Rør godt.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke