buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Høstgryte med lam
Det kan ikke gå galt når du blander ferskt, norsk lammekjøtt og rotgrønnsaker i en gryte, og lar det kose seg sammen over varmen til kjøttet er mørt.

Publisert: 19.okt.2015 04:00
Oppdatert: 19.okt.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g beinfritt lammekjøtt i terninger

2 ss margarin til steking

1 ts salt

1/2 ts pepper

6 dl kjøttbuljong (utblandet)

2 gulrøtter i biter

1 purre i strimler

1 knollselleri i biter

2 pastinakker i biter

100 g grønnkål i tynne strimler

1 1/2 ss maisstivelse (maisenna) utrørt i litt kaldt vann

Slik gjør du:

1. Brun kjøtt raskt i en varm gryte med margarin, krydre med salt og pepper. Hell over kraft. Kok opp, senk varmen og la kjøttet trekke i ca. 40 minutter. Skum godt av.

2. Tilsett grønnsaker og kok videre i 15–20 minutter.

3. Rør maisenna ut i litt kaldt vann. Tilsett blandingen i gryten i en tynn stråle under omrøring. Kok opp.

4. Smak til med salt og pepper. Server høstgryten med kokte poteter eller potetmos.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat