buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Høstsuppe
Koteletter er forholdsvis rimelig middagsmat som kan serveres på mange ulike måter. Har du forresten tenkt på at du kan skjære kjøttet i små strimler og servere i suppe?

Publisert: 25.sep.2014 04:00
Oppdatert: 25.sep.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

1 kg kotelett av svin

1 ½ l kjøttbuljong (utblandet)

200 g gulrot

200 g kålrot

200 g persillerot

4 vårløk

Slik gjør du:

1. Renskjær kotelettene for bein og fett. Skjær resten i strimler. Skrell og skjær gulrøtter, kålrot og persillerot i terninger.

2. Kok opp buljong. La kjøtt, gulrøtter, kålrot og persillerot trekke ca. 5 minutter i buljongen.

3. Skjær vårløk i ringer og ha det i suppen. La suppen trekke i ca. 10 minutter før servering.

Server suppen med godt brød.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat