buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Hot hverdagssuppe
En utover det vanlige smaksrik suppeopplevelse venter deg om du velger å følge denne oppskriften. Her spiller kokos og karri veldig godt sammen.

Publisert: 18.apr.2013 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser:
400 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss olje
2 stk gulrot , i skiver
1 stk løk , delt i biter
1 boks hermetiske kikerter
1 boks hermetiske tomater , grovhakket
4 dl lett kokosmelk
7 ½ dl hønsebuljong (utblandet)
2 ss rød karripasta
4 stk grove rundstykker

1. Rens løk og skrell gulrot. Kutt dem i terninger. Varm olje i en kjele, ha i grønnsakene og fres et par minutter til løken er blank.
2. Ha karripasta i sammen med grønnsakene og fres dem i ytterlige 2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg. Tilsett kokosmelk, og kok opp.
3. Ha i hermetisk tomat, og buljong. Kok i 15 minutter.
4. Brun kjøttet i flere omganger i en varm panne med litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper, og sett det til side.
5. Kjør suppen jevn med en stavmikser.
Hell væsken av kikertene og skyll dem godt i kaldt vann.
Tilsett kjøtt og kikerter i suppen rett før servering, og server med grove rundstykker til.

(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat